WordPress Sikkerhet: 7 Viktige Plugins + tips

Skrevet: oktober 21, 2011 / i: Plugins, Wordpress / Ingen Kommentarer

Slik holder du hackere unna bloggen din for godt

Hvis nettstedet ditt driftes av WordPress, bør sikkerheten din være hoved bekymringen din. I de fleste tilfeller er WordPress blogger utsatt fordi deres core filer eller plugins er utdatert. Utdaterte filer er sporbare og det er en åpen invitasjon til hackere.

For det første, sørg for at du alltid er oppdatert med den nyeste versjonen av WordPress. Men det er mye mer. I denne artikelen, vil jeg gjerne dele med deg noen nyttige plugins samt noen tips for å styrke sikkerheten til ditt WordPress nettsted.

Bruk plugins for og styrke sikkerheten.

WP DB Backup – er en enkel plugin som lar deg sikkerhetskopiere dine WordPress database tabeller bare ved noen få klikk. Siden det er så lett, har WP DB backup vært en av de mest brukte plugins for å sikre ditt WordPress-drevet nettsted.

er en enkel å bruke plugin som lar deg sikkerhetskopiere din kjernevirksomhet WordPress database tabeller bare ved noen få klikk. Dessuten er det så lett, har det også vært en av de mest brukte plugin for å sikre din WP-drevet nettsted.

WP Security Scan -Denne plugin vil skanne ditt WordPress-drevne nettsted. Den finner sårbarheter i forskjellige områder og tilbyr nyttige tips om å fjerne dem

Stealth Login – Stealth Login plugin vil hjelpe deg å lage tilpassede URL-adresser for innlogging, registrering og avlogging av WordPress.

Login Lockdown – Hvis noen prøver å logge seg på admin panelet etter en rekke forsøk, vil Logg Lockdown sperre flere innloggingsforsøk.

Antivirus -Antivirus er et ganske populær plugin som vil hjelpe deg å holde bloggen din sikret mot boter, virus og malwares.

User Spam Remover – Navnet sier seg selv. Dette er en populær plugin som vil hjelpe deg å forebygge og fjerne uønskede spam-meldinger.

Ask Apache Password Protected login – AAPPL roter hverken med WordPress eller med din database, i stedet utnytter den raskt, prøvde sikkerhetsfunksjoner ved å legge flere lag med sikkerhet til bloggen din.

 

4 Viktige tips

Bruk tilfeldige wp_prefikser. Sikkerheten på ditt nettsted kan være utsatt hvis du bruker forutsigbare wp_ prefikser i databasen.

Hold «wp-admin»-mappen beskyttet. Beskytte din «wp-admin» mappe med brukernavn og passord kan gjøres på flere måter:
Bruke WordPress AskApache Password Protect plugin. Den som forsøker å få tilgang til filer eller katalog etter «wp-admin» vil bli bedt om å logge inn.

Beskytte din «wp-admin» mappe. Dette gjør du med brukernavn og passord.

Database sikkerhetskopiering. Sikkerhetskopiering av hele din WordPress blog er like viktig som å holde området trygt fra hackere. Blir du hacket har du ihveretfall en backup du kan gå tilbake til.

 

Similar posts

Leave a comment
© All right reserved 2015 - altgratis.net by www.altgratis.net